.

  Aikido Chișinău. Igor Zaharevici. Shidoin, al 5-lea Dan Aikikai

  005 În anul 1987, am fost invitat la clubul de Aikido al Universității de Stat din Moscova. La acea dată, era singurul club de Aikido din Moscova. Am stat acolo aproximativ o săptămână. Întorcându-mă la Chişinău, mi-am adunat prietenii şi cunoscuţii şi am înfiinţat primul club de Aikido din Chişinău. Nu ştiam nimic despre cum se face, dar exista o dorinţă enormă. Așa a apărut primul club de Aikido din Republica Moldova.
    În anul 1998, Federaţia de Aikido a Republicii Moldova a fost recunoscută oficial de către Hombu Dojo. Din acel moment, peste 20 dintre studenții mei au primit centuri negre de diferite grade, iar numărul lor este în creştere. Elevii mei participă la seminarii internaţionale conduse de mari maeştri ai Aikido-ului şi sunt atestaţi de maeştri japonezi de Aikido.
   În 2012 am fost numit shidoin, iar Hombu Dojo a oferit Federației de Aikido a Republicii Moldova permisiunea oficială de a conduce examene pentru centura neagră. 

                                                                                                                                Igor Zaharevici                                     
Preşedintele Federaţiei de Aikido a Republicii Moldova
Chişinău                                           

 

Фото галерея

Айкидо Видео

Friends Sites

      Aikido Federation of the Republic of Moldova | Fundatia Aikido Aikikai din Republica Moldova | Федерация Айкидо Республики Молдова

Friends Sites

  200x50

  200x50

Friends Sites

  200x50

  200x50

Сегодня
На этой неделе
В этом месяце
Всего посещений
2022
2022
34726
2573476